Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) se sice snaží zoufalými tvrzeními o únosu a ohlášenou svatbou přebít fakt, že z něj jeho přítelkyně Iveta Bartošová (†48) nedávno udělala se Zdeňkem Macurou paroháče, přesto mu nikdo nevěří! Na internetu se už začaly objevovat úsměvné fotomontáže říčanského podnikatele s mohutnými parožími. A prý je jen tak neshodí!

„Džambulko, kde seš kočičko, kdo tě zase unesl, opil a znásilnil, prosím tebe?“ ptá se jelen s Rychtářovou hlavou na jedné z fotomontáží. „To nemá řešení... Jedny shodí, odjede dělat faktury, nechá Džambu chvíli samotnou – a má je znova,“ píše trefně na sociální síti na stránce Iveta Bartošová Oficiální Antistránky čtenářka Marie Stránská.

K jiné koláži je zase další vtipný popisek utahující si z Josefovy vady řeči. „Mos si mnou nehrajte, právě jsem si v zrcadle spočítal, kolikrát mi Masura Džambulku zneužil,“ prohlašuje údajně Ivetin partner v reakci na jednání skutečného Rychtáře, který Zdeňka Macuru vážně obviňuje z toho, že mu znásilnil družku.

Je vidět, že lidé si z opravdu komické situace kolem Ivety, jejího druha a dalších pár srandistů kolem nich dělají neuvěřitelnou legraci. Vážně se skutečně nedají brát!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám