Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psal se rok 1971 a Jacqueline Kennedy Onassis byla již tři roky vdaná za řeckého multimilionáře Aristotela Onassise. Není divu, že by ji nikdy nenapadlo, že ji na odlehlém místě, na hustě zalesněném řeckém ostrově Skorpios, zastihnou fotografové. Paparazzi tehdy nebyli ještě tolik rozšíření, a tak tehdy dvaačtyřicetiletá bývalá první dáma USA s klidnou myslí odložila plavky. A poté si tak, jak ji pánbůh stvořil, vychutnávala slunečních paprsků.

Ostrov nacházející se v Jónském moři navíc patřil samotnému Onassisovi, který jej koupil v roce 1962 a vybudoval si na něm soukromé letní sídlo. Jacqueline tak nabyla dojmu, že je zde zcela izolovaná od okolního světa a chovala se maximálně přirozeně. Dvojice zde dokonce v roce 1968 uspořádala svatební obřad.

Dnes Skorpios patří čtyřiadvacetileté dceři ruského multimiliardáře Dmitry Rybolovleva Ekaterině, jež jej před pár měsíci odkoupila za 100 miliónů liber, tedy téměř tři miliardy korun.

Reklama

Další články

Načítám