Hlavní obsah
Článek

Matka Ornelly Štikové (31) Monika míří do soutěže krásy! Nikoliv však jako účastnice seniorské Miss, ale jako patronka soutěže krásy Miss Junior.

Oslovila ji přímo šéfka soutěže Kateřina Hamrová, která loni chtěla, aby Miss Junior moderovala Ornella, jež se však lukrativního kšeftu musela vzdát kvůli zdravotním komplikacím v těhotenství.

"Ano, je to tak, Monice jsem nabídla patronát nad 14. ročníkem soutěže, která hledá charisma, ne ramínko na šaty. Chci, aby se do dění kolem soutěže zapojila maximálně. Myslím, že médii nejdiskutovanější matka v Česku má co říct dívkám v podobném věku, jako jsou její dcery,“ řekla Super.cz Kateřina Hamrová.

Zda se Monika Štiková ujme moderování nebo zasedne v porotě, zatím není jisté. „Záleží jen na Moničině finanční představě. Společná jednání proběhnou v nadcházejících dnech,“ dodala.

U Kateřiny Hamrové jde o nečekaný obrat. Podle informací z realizačního týmu soutěže chtěla ještě před nedávnem vedení soutěže opustit. "Zcela vážně jsem zvažovala odchod z postu prezidentky soutěže. Jenže to mělo být jinak. Potkala jsem člověka, kterému důvěřuji, navíc mě doslova nabil energií, elánem a novou životní filozofií. Vedle mne nyní stojí viceprezident Pavel Januška (22) a já se začala na věci dívat jinak a vím, že soutěži přinesu v letošním roce mnohé novinky,“ míní Hamrová.

Organizátoři chystají série akcí spojených se značkou Miss Junior, charitativní projekt a také mega show závěrečného finále s hvězdami českého i slovenského šoubyznysu. „Věřím, že i Monika Štiková bude ozdobou této velkolepé mozaiky,“ uzavřela Hamrová.

Reklama

Další články

Načítám