Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simon Cowell (53) už se pomalu chystá na fakt, že od února příštího roku bude otcem. Ačkoli jeho otcovství provází skandál, neboť dítě počal s vdanou ženou, navíc chotí svého kamaráda, hudební producent se rozhodl chovat jako gentleman. O okolnostech mlčí, čímž chrání matku Lauren Silverman. A teď se jí a jejich společnému potomkovi rozhodl zajistit luxusní bydlení. Věnoval jim dům v Beverly Hills, jehož hodnota dosahuje v přepočtu tří set miliónů korun.

Simon jí nemovitost nedaleko svého vlastního domova zatím jen slíbil. Nejdříve se musí rozvést s manželem Andrewem, pak dostane dům, v němž bude vychovávat jejich společného potomka a kam za nimi bude producent chodit.

„Simon si díky svému bohatství pořídil velké množství nemovitostí a bude chtít zajistit své dítě. Podle všeho dává dům vždycky každé své bývalé, s níž se zrovna rozejde… Svým poradcům nařídil, aby Lauren zajistili dům, do něhož by to měl blízko, ale aby to nebylo zase moc blízko, takže se bude moct nadále nerušeně věnovat své práci a vést dál stejný životní styl jako dosud,“ píše britský list Daily Mirror.

Dům v Beverly Hills, v němž šestatřicetiletá Lauren bude žít s matkou Carole, má 675 čtverečních metrů, čtyři ložnice s toaletami a soukromý bazén s výhledem na moře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám