Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nové erotické drama The Canyons kromě nahé Lindsay Lohan nabídne i několik dalších svlečených hereček. Mezi nimi i Tenille Houston, která se zatím měla možnost představit jen v několika málo vedlejších filmových i seriálových rolích. K proslavení neváhá vytasit své zbraně a vsadit před kamerami na svůj dekolt.

Přestože snímek se zatím dočkal vlažného přijetí, pro méně náročného diváka, který se chce spíš pokochat pohledem na ladná ženská těla, je film režiséra Paula Schradera přímo stvořený.

Své přednosti nechala Tenille naplno vyniknout i během úterní premiéry v Los Angeles. V šatech s květinovým vzorem se mohla sotva nadechnout. Na otázku, jak se jí pracovalo s Lindsay Lohan, odpověděla velmi kulantně: „Nevěděla jsem, co mám od hereckého obsazení očekávat. Slyšela jsem, že je s Lindsay těžká spolupráce, ale vše šlo lépe, než jsem čekala. Všichni byli profesionálové.“

Reklama

Další články

Načítám