Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z mála, která se z poslední SuperStar objevuje na společenských akcích, je blondýnka Veronika Stýblová. Pochlubila se nám nejen tím, že má nový singl, ale představila nám i svého nového kluka. Seznámili se opravdu zajímavě.

"Já jsem po soutěži úplně spokojená. Vydala jsem singl, ke kterému chci natočit videoklip a musím zaklepat, ani na nedostatek akcí a koncertů si nemůžu stěžovat," řekla Super.cz Veronika, která momentálně intenzivně hledá manažera, který by jí vyhovoval.

Spokojená je i v soukromém životě, má totiž nového přítele a je zamilovaná až po uši. "Naše seznámení bylo ale trochu zamotané. Známe se více méně už čtyři roky. Ale teď jsem byla na jedné akci, kde jsme se domluvili, že si půjdeme ještě zazpívat na karaoke. Šli jsme do baru, kde dělá manažera a barmana. Dali jsme se do řeči, pozval mě na oběd a bylo to," smála se mladá zpěvačka.

Zajímavé ovšem je, v jakém baru její nový přítel pracuje. "Není to vyloženě gay bar, spíš friendly klub. Ale já jsem ráda. Aspoň tam není spousta ženských, které by mi ho balily. No, a že ho občas balí kluci, mi nevadí. Aspoň dostává velká dýška," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám