Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je ale comeback, který potěší! Největší ženská herecká hvězda sedmdesátých let Regina Rázlová (76) se po sedmnácti letech od role paní Zubaté v Koljovi poprvé k radosti svých fanoušků vrací před kameru. Žena, která si zažila nouzi, policejní vyšetřování kvůli podnikání, roční pobyt ve vazbě i psychiatrickou léčebnu, kde byla s roztroušenou sklerózou, se rozhodla dokázat, že v ní stále ještě něco je.

Kývla proto na nabídku Tomáše Magnuska a Davida Laňky, kteří připravují film Modelky s. r. o. o dvojici přestárlých modelín. „Jednání s paní Rázlovou vedl kolega David Laňka. Určitě se nedomluvili na první dobrou, ale během tří týdnů si plácli. Pokud vím, paní Regině se nejvíc líbilo, že jde o legraci. Žánr komedie je jí po všech těch životních peripetiích nejbližší,“ svěřil se Super.cz Magnusek.

Příběh je o dvou bývalých modelkách, jež mají modelingové agentury a navzájem se nenávidí, tak proti sobě zuřivě bojují. Jednu hraje Rázlová, druhou Evelyna Steimarová, sestra Jiřího Kodeta a matka Anny Polívkové.

„Nejvíc mě překvapilo, že paní Regina je neustále stejná, tak jako v minulosti. Stále je moc hezká,“ rozplývá se Magnusek.

Reklama

Další články

Načítám