Hlavní obsah
Článek

Ať už se o ní říká cokoli, Diana Kobzanová (41) je samostatné děvče, a přestože se obklopuje spíše movitějšími partnery, je pro ni důležité, aby se o sebe zvládla sama postarat.

Proto nebylo vůbec překvapující, když jsme ji nachytali ve chvíli, kdy si sama do svého nového bytu na pražském Smíchově stěhovala obří ledničku. Během stěhování, kdy se hodí mužská síla, jí dokonce nepomáhal ani její současný partner, hokejista NHL Michael Frolík (25). Tyto záležitosti si modelka a moderátorka prý zvládne zařídit sama a pomoc svého milého nepotřebuje.

„Rozhodla jsem se, že si trošku předělám kuchyň, vyměním kuchyňskou linku a staré spotřebiče za nové,“ prozrazuje pohledná blondýnka, která si doma rozhodně nebuduje žádné holčičí království.

Diana si dovede představit, že ve svém novém bytě bude v blízké budoucnosti vychovávat rodinu. „Když si člověk v jednatřiceti zařizuje bydlení, už přemýšlí nad tím, že tam asi nebude bydlet sám a že pravděpodobně jednou bude mít děti. Investice do vybavení domácnosti obvykle nebývá na rok nebo na dva, ale na řadu let,“ přiznává Diana.

Reklama

Další články

Načítám