Hlavní obsah
Článek

Každý normální člověk by po prodělané operaci prasklého vředu a po následné hospitalizaci na psychiatrii hned po návratu domů navštívil lékaře, aby mu zaprvé naordinovali nezbytnou dietu a zadruhé vhodné prášky tlumící potíže se závislostmi. Ne tak ale Iveta Bartošová (†48)! Tu už její druh Josef Rychtář (65) ohrozil na životě, když ji hned z Bohnic odvezl k restauraci, kde jí dovolil naládovat do sebe hamburgery. A nyní ji ohrožuje znovu. Právě on, člověk bez pořádného vzdělání, natož aby měl doktorát, prý rozhoduje o tom, jaké prášky a v jakém množství bude nebohá pěnice brát!

Jak jsme vás už informovali, podařilo se nám získat zdroj přímo z vily v Uhříněvsi, kde se nyní o pěnici stará tak rozsáhlá partička podivných fanoušků, že nemáme strach, že by Iveta a její přítel přišli na to, kdo je náš skutečný práskač.

Dozvěděli jsme se nepřekvapivou informaci, že na ambulantní léčbu Iveta Bartošová ještě ani náhodou nenastoupila. Dokonce ještě ani nebyla po propuštění z léčebny u psychiatra. „Rychtář neustále někam odjíždí a pak máme na starost hlídání Ivety my. Určitě s ní ale ještě u nikoho přes hlavu nebyl. Ale nějaké prášky se tu už objevily. Nevím, odkud je má, ale má k nim nějaký dobrý přístup. A dávkuje jí to podle sebe,“ tvrdí naše informátorka.

Podle ní zatím ve vile nepadlo slovo o tom, že by se bývalá zpěvačka začala skutečně vážně léčit. „Jen občas nějaké plané sliby, ale hned to zase vyšumí. Jako by to Pepikovi vyhovovalo, že se Ivetka necítí jako blázen a nechce se léčit,“ krčí rameny žena z vily Ivety.

Reklama

Další články

Načítám