Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z andělských tváří firmy Victoria’s Secret, topmodelka Alessandra Ambrosio (30), o víkendu relaxovala na dovolené v Malibu. Tam se vydala se svým snoubencem Jamie Mazurem, dvouletou dcerou Anjou Mazur a malým bílým pejskem. V neděli se rodinka pěkně rozparádila. Alessandra, která na sobě měla jen plavky a ultra krátké džínové šortky, na paparazzi pořádně vyšpulila své pozadí.

Jamie ji totiž po chvilce přetahování přehodil přes rameno. Alessandra v tu chvíli nemohla nic dělat. Jak se dalo čekat, spouště přítomných paparazzi začaly pořádně cvakat. Sexy mamince Alessandře to však jistě nijak vadit nemuselo. Je si určitě dobře vědoma toho, že se nemá za co stydět.

Šťastná dvojice přivedla na svět dcerku v roce 2009 v Brazílii. Jak to už u modelek bývá zvykem, krátce po porodu se Alessandra dostala opět do formy a objevila se na další módní přehlídce Victoria’s Secret po boku svých kolegyň Gisele Bündchen či Adriany Limy.

Reklama

Další články

Načítám