Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34), které díky nedávnému radikálnímu zhubnutí vylezly prsní implantáty, se opět ukázala v plavkách. Má opravdu nádherné tělo, a navíc i zadeček. Podívejte se do fotogalerie, jestli by i vás tahle čerstvá bakalářka zaujala!

Makarenko spolu s kolegyní Janou Studničkovou vybíraly v Čestlicích semifinalistky soutěže Miss léta. Jde o roadshow po vodních plochách, kterou spoluorganizuje Eliška Bučková, na jejíž tělo se stály fronty.

„Eliška chce ukázat, že ajťáci nejsou žádní suchaři a dokáží se dobře bavit. Chce tím přitáhnout mladé lidi ke studiu na technických školách,“ říká Makarenko.

Dívky v symbolických IT brýlích před ní prokazovaly své znalosti v IT oboru, ukazovaly svá krásná těla v plavkách včetně půlek a roztancovaly se na zumbu. Byla to nádherná podívaná!

Vítězky z jednotlivých semifinále postupují do finále na Prague Car Festival, jenž se koná koncem srpna. A tři dívky, které vyhrají na finále Miss léta, pak získají honorované focení se sportovním autem a stanou se Tuning girl měsíce. První vítězka se opravdu povedla.

Reklama

Další články

Načítám