Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) si po operaci prasklého vředu a slepého střeva tak moc uvědomovala nutnost okamžitého nástupu léčby závislosti na alkoholu a prášcích, že se se zdravotnickým personálem prakticky porvala, když se ji rozhodl poslat do Bohnic proti její vůli! Teď si bývalá zpěvačka stěžuje, že jí páni a dámy v bílém udělali ošklivé bebí.

Na posledních fotkách ze zásnub Ivety s nedůvěryhodným Josefem Rychtářem je vidět na jejích rukách pár modřin. A prý vůbec nebyla bita za to, že si dovolila svému ošetřovateli nasadit parohy se Zdeňkem Macurou.

„Modřiny na rukách jsou od nevhodného zacházení z nemocnice v Krči, když ji násilím proti její vůli nakládali po čtyřech dnech od operace z oddělení JIP do sanitky,“ tvrdí jistá soustružnice, která u Ivety prakticky bydlí a spravuje jí i oficiální fanclub na sociální síti.

Nebylo to ale trochu jinak? Ví se, že Iveta se bojí absťáku jako čert kříže, a tak když slyšela, že pojede na detox, patrně se začala bít za své právo na cucíka.

„Nic takového není pravda,“ uvedla k obviněním mluvčí Thomayerovy nemocnice Martina Štanclová. Iveta zatím po propuštění z léčebny o žádné další skutečně vážně míněné léčbě prý neuvažuje, podle našich informací stále trvá na tom, že bude k doktorům jen ambulantně docházet.

Související témata:
Zdravotníci

Reklama

Další články

Načítám