Hlavní obsah
Článek

Na to, že herečku Vendulu Křížovou pravidelně potkáváme ve společnosti s první manželkou jejího muže Oldřicha Víznera (76) Janou Šulcovou (†76), už jsme si pomalu zvykli. Že je občas doprovází nejen její děti, ale i další, které její muž během svého života zplodil, na to také.

Když jsme se ale ptali, jak vlastně herečka, známá v poslední době díky seriálu Cesty domů, tráví prázdniny, opět nás dokázala překvapit. "Určitě pojedeme na chalupu ke druhé manželce mého muže, pak k nám na mlejn a na chalupu k mojí mamince do Jeseníků. No a koncem léta bychom chtěli někam k moři," vysypala ze sebe jedním dechem Vendulka.

Překvapením jsme málem oněměli. Takže Vendulka se kamarádí nejen s první, ale i s druhou exmanželkou? "Všichni spolu dobře vycházíme, i všechny děti," řekla Super.cz. "Mám kolem sebe hodně dětí ráda," dodala. Když jsme se ale zeptali, zda by jí tedy nevadilo, kdyby Oldřich ještě nějakého toho potomka zplodil, zatvářila se dost vyděšeně. "Ale nikdo nevíme, co ještě život přinese," nakonec pokrčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám