Hlavní obsah
Článek

Muzikálová a seriálová herečka Michaela Doubravová už není žádná nastupující hvězdička, ale našla si své místo na slunci. My ji potkali, jak na hodně neobvyklém místě venčí svého křížence bígla a zajímavě se k tomu také oblékla. Kdyby takhle chodily všechny paničky, možná by si i více mužů pořídilo domácího mazlíčka.

Míša se se svým psem vypravila překvapivě do zoo. "Ale oni sem psy normálně pouštějí, dokonce jsou pro ně na každém rohu připraveny misky s vodou. Psa tady má i kolega Honza Kříž. A ten náš je fakt hodný, i když trochu štěkal na lamy," smála se Míša, která má psa napůl s přítelem, a protože oba celé léto zkoušejí, snaží se ho co nejméně nechávat doma.

Míša se dokonce chystá pořídit si další přírůstek. "Máme zamluvenou fenku jacka russela," prozradila Doubravová, která přitahovala pozornost i svým modelem. Vzala si totiž krátké šortky a stehna jí v podstatě zakrývala jenom průsvitná látka sukénky.

Na zkoušky choreografie muzikálu Mauglí by se ale asi takhle neoblékla. "Jsou velmi kontaktní, zvířata nemají zábrany, různě se po sobě válejí. Lnou k sobě ve smečce. A i když já zvíře nehraju, najednou koukám, že musím na svém těle unést pětaosmdesátikilového chlapa," zavzpomínala na jednu ze zkoušek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám