Hlavní obsah
Článek

Půvabná Emma Smetana (36) toho kromě uvádění zpráv na Nově zvládá opravdu dost. V rámci televize například nejen, že hlásí zpravodajství, ale sama také natáčí reportáže, a to hodně i z oblasti politiky. Točila ale například i soud s českými podnikateli ve Švýcarsku.

Vedle toho ovšem i zpívá ve vlastní kapele, pro kterou sama píše písničky, a odehrála několik filmových rolí. Teď zpěv a hraní poprvé kombinuje na jevišti. Zkouší titulní roli v muzikálu Lucie a už před začátkem zkoušek Super.cz svěřila, že z toho má docela strach.

"Když ke zkoušení došlo, mé obavy se spíše stupňují. Pozoruji pány jako je Lukáš Vaculík (61) nebo Karel Roden (61) a srovnávám s nimi své hraní, tedy spíše nehraní. Mám z nich veliký respekt a bojím se, aby vedle nich byl můj výkon na jevišti alespoň ucházející," obává se Emma.

Velkou oporou má přitom ve svém příteli. "Na rozdíl ode mne Jordan vystudoval DAMU a je nejen dobrý herec, ale také režisér. Takže se doma snaží můj výkon posunovat někam dál. Jsem mu za to velmi vděčná," prozradila Super.cz Emma.

Reklama

Další články

Načítám