Hlavní obsah
Článek

Nedávno ohlášená veselka bývalé pěnice Ivety Bartošové (†48) a Josefa Rychtáře (65), který z ní už ale couvá a chce prý snoubenku poslat k šípku a začít si s jinou ženou, by mohla být skutečně jedna velká blamáž! Dvojice se sice rozhodla, že ji uspořádá v kostele, to je ale kvůli církevnímu právu naprosto nepřípustné! „Iveta říkala, že ví, že je to potíž, ale že snad její jméno ještě něco znamená a nějak to s farářem vykomunikuje,“ dozvěděli jsme se od zbrusu nového zdroje v Ivetině uhříněvském domě, kde se už zase houfuje smečka podivných a nejspíš fanatických Ivetiných věrných.

Církevní právo hovoří jasně: nevěřící nemají v kostele co dělat, zkrátka je neoddá. A i kdyby se nakrásně Josef i Iveta nechali pokřtít a budou si hrát na dušičky připravené k spasení, uvěří jim někdo, že to myslí upřímně? A nespadne každá z církevních nemovitostí, když do ní vstoupí Rychtář, zatížený patrně celou miliardou vážných hříchů?

I kdyby farář dvojici uvěřil, že jim jde o boha a jeho syna, nejdřív by musel proběhnout církevní soud, který by zkoumal, proč se rozpadlo předchozí manželství páru. A před církevními hodnostáři by museli vypovídat jak Darina Rychtářová, tak Jirka Pomeje.

„Trvá to klidně i rok a někdy je třeba se odvolat do Vatikánu,“ upozornila nás jedna poučená římskokatolická ovečka. Na internetu si už přátelé antistránek Ivety Bartošové dělají srandu z toho, že pokud církevní autority povolení k sňatku Ivetě a jejímu ošetřovateli nedají, Rychtář určitě podá trestní oznámení na papeže.

Jenže Iveta čekat nechce, jak celé řízení dopadne, a touží po rychlém obřadu do konce léta. „Na Bartošovou snad ještě uslyší,“ tvrdí prý vyklidněná Iveta svým hostům. V její vile se totiž zase seskupila tlupa lidí, kteří mají srdíčko na pravém místě. Jedna z jinak oddaných poddaných naštěstí ráda pohovoří o věcech, které se za zdmi temné vily dějí.

„Iveta vypadá dobře, ještě do toho nespadla znovu. I proto se kolem ní motá tolik lidí, aby ani na chvíli nebyla sama. Vypadá to, že jí to sice moc nevyhovuje, ale musí nás strpět,“ prozradila nám práskačka.

Reklama

Další články

Načítám