Hlavní obsah
Článek

Dana Morávková (52) je nejen vyhledávaná seriálová herečka, ale díky jejímu půvabu ji oslovují nejrůznější firmy, aby se stala jejich tváří. Přijme ale jen občas. Výjimkou je jistá americká přírodní kosmetika, pro kterou nafotila s fotografkou Alžbětou Jungrovou už druhou kampaň. A seklo jí to neuvěřitelně.

Loni se fotografovalo v Egyptě, ale kvůli Danině časové vytíženosti tentokrát tým zůstal v Česku, dokonce nedaleko Prahy, v rodinném hotelu na Okoři, kde je mimo jiné k dispozici nádherná zahrada, a také v samotném salonu v centru metropole.

Dana s Alžbětou spolupracuje již několik let, takže si společnou práci užívají. „S Danou se na focení těšíme. Bez problémů se vždycky shodneme na tom, co potřebujeme a jak bude kampaň nebo kalendář ve výsledku vypadat. Shodneme se na stylizaci a nikdy nemáme problém při vybírání fotografií. Věřím, že všemu pomáhá, že se dobře známe,“ říká Alžběta.

Známá herečka je tváří americké přírodní kosmetiky již dva roky. „Příprava kampaně se liší od mé obvyklé práce, takže je pro mne něčím mimořádným a velmi si ji užívám. Navíc mě těší, že reprezentuji značku, která pomáhá ženám být krásné a pěstěné,“ dodává Dana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám