Hlavní obsah
Článek

Všichni, kdo se těšili, že v titulní roli nového muzikálu Mata Hari Michala Davida uvidí Gábinu Partyšovou (45), mají smůlu. Moderátorka a příležitostná zpěvačka si nakonec lákavou nabídku rozmyslela. My víme proč.

„Nabídka mě velmi potěšila, ale musela jsem ji odmítnout z časových důvodů. Mám řadu zakázek, jsem šéfredaktorkou časopisu OK, mám pořad v rádiu, pracuji na novém projektu s Halinou Pawlowskou a taky chci být dobrou mámou. Nejde zkrátka sedět jedním zadkem na deseti židlích,“ svěřila Super.cz Gábina.

„Zkoušet se navíc začalo v polovině července a já se po delší době chtěla intenzivně věnovat synovi,“ dodala jedním dechem. Michal David s možností, že Gábina nakonec roli nevezme, víceméně počítal.

„Mata Hari je velmi časově náročná role a Gábina se nakonec po prostudování scénáře rozhodla, že roli nevezme, protože se chce více věnovat synovi, na kterého by jinak měla málo času. Nic se ale neděje. Gábina je fajn holka a jsme pořád kamarádi. Už za ni máme alternaci,“ prozradil známý hitmaker.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám