Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz jako první vypátral, že Prima uvažuje o tom, že do vily VyVolených pozve jako zpestření české silikonové krasavice Dominiku Mesarošovou (38), Hanku Mašlíkovou (41) a Julii Zugarovou. První dvě jmenované už organizátorům daly košem a nyní se nám podařilo zjistit, že ani třetí žena se před objektivem skrytých kamer neobjeví.

„Odmítla jsem to už před měsícem, kdy mi to nabídli. Nelíbí se mi celý ten projekt," prozradila nám Zugarová a jedním dechem dodává: „Připadá mi to celé trapné, když tě člověk uvidí v situacích, které mají být ostatním lidem skryty."

Díky jejímu zevnějšku považuje veřejnost Julii Zugarovou za hříšnou krásku, ale ona je prý ve skutečnosti stydlivé a plaché děvče. Modelka byla tak pohoršena samotnou nabídkou, že dokonce nedošlo ani na téma honoráře a délku jejího pobytu ve vile. „Mám už nasmlouvané přehlídky a budu se držet svého kopyta," říká Julie, pro kterou je toto téma prý uzavřená záležitost.

Reklama

Další články

Načítám