Hlavní obsah
Článek

Tajemství dokonalé ložnice? Pohodlí, luxusní materiály, jasné barvy a krásné motivy. Jak proměnu ložnice zvládnete snadno a rychle? Vsaďte na stylové povlečení! Ať už nedáte dopustit na moderní eleganci nebo dáváte přednost přírodním barvám i vzorům – máme pro vás to pravé.

Bavlněný satén – láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyzkoušejte povlečení z bavlněného saténu a už nikdy se s jiným nespokojíte. Získá si vás svou hebkostí, jemností a dokonalou prodyšností. Díky svým jedinečným vlastnostem v létě chladí a v zimě zahřeje. A jaké kousky z bavlněného saténu jsme pro vás vybrali? Podívejte se!

Oáza klidu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po náročném dni si zasloužíte odpočinek. Odstíny zelené a hnědé vytváří harmonickou kombinaci, která vás vždy naladí na vlnu pohody a relaxace. Zajímavý design je doplněn o bílé květinové motivy, které se budou vyjímat krásně v každé ložnici. Vykouzlete ze své ložnice oázu klidu a dopřejte si luxus v podobě bavlněného saténu!

Moderní elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černá barva dodává každému interiéru nádech elegance, někdy však může působit tvrdě – zvláště v ložnici. Zjemníme-li černý odstín bílými geometrickými vzory, získáme moderní design, který promění každou postel v umělecké dílo. Nebojte se vyzkoušet něco nového a vsaďte na moderní eleganci!

Nadčasová bílá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílá barva vládne ložnicím již mnoho let. Nedáte-li na světlé odstíny dopustit, vyzkoušejte variantu ozvláštněnou motivy kaštanových listů. Nechte svou ložnici naplnit neopakovatelnou atmosférou pohody a vsaďte na hnědé a šedé odstíny na bílém podkladě. Pohlaďte své smysly a ponořte se do hebkých a jemných peřin.

Neotřelá geometrie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Geometrie a kontrastní barvy – to pravé pro každého, kdo hledá něco nového a neotřelého. Černobílá kombinace je rozjasněna jasně červenou barvou a celek působí mladistvě a originálně. Podlehněte hebkosti bavlněného saténu a kráse geometrie – vaší ložnici změna jistě prospěje.

Další články

Načítám