Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražské Uhříněvsi se zase děly věci. Maminka Domenica Martucciho včera podpořila syna na demonstraci proti týraným ženám a slibovala, že se chystá navštívit i samotnou Ivetu Bartošovou (†48), které poskytla azyl v době, kdy zpěvačka brázdila Apeninský poloostrov se Zdeňkem Macurou (49), jenž ji tam posléze zanechal, než ji „vysvobodil“ Josef Rychtář (65).

A jak řekla, tak udělala. Martucciho rázná matka se vpodvečer snažila dostat k Ivetě domů a vzbudila v pražské Uhříněvsi pořádný rozruch.

„Přijela matka toho Itala a řve tam u rybníka, Rychtář ale Ivetu nechce pustit ven a chrání ji, už je to celé trapné,“ informala Super.cz žena ze sousedství, které už neustálá telenovela kolem místní nejslavnější obyvatelky leze na nervy.

Horkokrevná Italka se prý s Ivetou chtěla setkat, aby zjistila, zda je v pořádku a Rychtář jí neubližuje. Nikdo jí však neotevřel a Rychtář navíc na řvoucí ženu zavolal policii. Martucciho rozrušená matka pak byla policií vyzvána, aby odjela. K avizovanému setkání italské hraběnky, jež prý na Ivetu nedala dopustit, a v době, kdy žila s Domenicem Martuccim, jí několikrát hostila ve svém domě, tak nedošlo.

Reklama

Další články

Načítám