Hlavní obsah
Článek

Nedávný mediální výstup Barbory Bulířové, dívky, která se touží stát soutěžící v nové řadě VyVolených, zvedl ze židle jejího známého taťku. Marek Vít, exmanžel Mirky Čejkové (62), se od ní distancuje a prozradil nám na ni opravdu pěkně nehezké věci!

Dívka Primě na castingu řekla, že na ni otec kašle a že dřív brala drogy. Tím měla otci ublížit. „Prahne po slávě a je schopná potopit kohokoliv a lhát jakkoliv. Není pravda, že se s ní nevídám, že se nestarám a že nemám zájem. Sama mi v esemesce přiznala, že v televizi lhala,“ čertí se fotbalový manažer Vít, který nám dal korespondenci s dcerou k dispozici.

Dále tvrdí, že jeho dítko ho už čtyři roky navádí, aby ho mediálně provařil. „Chtěla, aby nás spolu někde vyfotili a lidé si mysleli, že jde o mou milenku. Šlo jí jen o slávu,“ tvrdí Marek.

Dceři prý na příští měsíc zařídil náročnou operaci kyčlí, které Báře vyskakují, a již proto musí bezpodmínečně podstoupit. Do vily tak podle něj stejně nemůže. A vytahuje na slečinku i horší věci. Prý podvádí kvůli alimentům, které jí musí coby studentce platit.

„Mám podezření, že už dávno nestuduje. Nejde o peníze, ty by dostávala tak jako tak, jde mi jen o to věčné lhaní a neupřímnost. Poslední kapkou pro mě bylo, co tvrdila o svých zkušenostech s drogami. Je to bezohlednost! Zapomíná na to, v jakém jsem postavení ve španělském fotbale? Tohle těžko může být moje dcera,“ hlesl na závěr Marek Vít s tím, že kvůli tomuto prohlášení dcery měl přijít o sponzorský dar ve výši patnácti miliónů korun.

Reklama

Další články

Načítám