Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) strávila se svou dcerou dva týdny v Chorvatsku. Zatímco herečka si užívala sluníčka a pláže, její dcera Márinka se věnovala školním povinnostem.

„Obvykle jezdíme do Chorvatska na loď, ale letos poprvé jsme si užívaly na pevnině," svěřila se nám Mahu a jedním dechem dodala: „Byla to taková dětská dovolená. Márinka tam měla svoje děti, rehabilitaci, hodiny čtení a psaní."

Hereččina dvanáctiletá dcera, která trpí lehkou mozkovou dysfunkcí, za poslední dobu udělala v učení obrovské pokroky. Za ty prý hlavně vděčí intenzivní péči odborné pedagožky. „Paní učitelka Navrátilová k nám dochází každý den domů na doučování. Má speciální metodu, podle které se Márinka učí a moc jí vyhovuje. Každé dítě má specifický styl vnímání a my jsme našly ten způsob, který nejvíce vyhovuje jí," s nadšením popisuje Mahulena.

Herečku dojímá, že její dítě už umí číst i psát. „Je to největší štěstí, když se vašemu dítěti daří. Márinka se naučila číst a začala taky psát. Je to krásný. Nikdy jsem nevěřila tomu, že se to podaří."

Související témata:
Marina

Reklama

Další články

Načítám