Hlavní obsah
Článek

Kam dal hokejový brankář Ondřej Pavelec oči? Na tuto otázku odpověď nehledají jen jeho nejbližší, ale všichni, kdo znají jeho expřítelkyni. S tou se Pavelec rozešel několik týdnů před šampionátem na Slovensku. Po bronzovém úspěchu na mistrovství světa v hokeji se z nezadaného Pavelce stalo horké zboží, které nakonec ulovila misska Michaela Štoudková (38).

"Ondrova předchozí přítelkyně byla moc hodná holka. Dost nás mrzelo, že se rozešli," netají se smutkem nad ztrátou pohledné černovlásky jeden z kamarádů úspěšného hokejového brankáře. Ten se teď samozřejmě bojí, že po Ondrovi jdou vypočítavé krásky hlavně pro jeho mnohamiliónový plat, který inkasuje v NHL. Zdá se, že nejblíže mu je právě Míša Štoudková, která si mladého hokejistu odvedla domů po jedné z oslav bronzové medaile.

Musíme uznat, že Míša je opravdu kus.To ale už ví i řada tuzemských fotbalových reprezentantů, v jejichž společnosti se "Štoudky" pohybovala v minulých letech. Sám Pavelec ale potvrzuje roli flegmatika, který je nad věcí. "Žádné takzvané zlatokopky jsem zatím nepotkal," řekl Pavelec v Show Jana Krause. Tak uvidíme, jak celá tahle zamotaná lovestory nakonec dopadne a čí branka bude nakonec talentovanému gólmanovi patřit.

Reklama

Další články

Načítám