Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka zpráv na Primě Klára Doležalová prožívá poprvé v životě dlouhé odloučení od svého manžela a dcer. Každé léto trávili společně v domě v Jižní Dalmácii v Chorvatsku, nyní se rodina musí obejít bez ní. Klára jako nová posila Primy volné léto po letech nemá.

"Jsem neustále na cestách. Jezdím mezi Prahou a Chorvatskem. Děti tráví celé léto v Chorvatsku a je to pro mě zvláštní situace. Nikdy jsem takhle dlouho bez dětí nebyla. Má to samozřejmě určité kouzlo, stihnu spoustu věcí, ale samozřejmě se mi hodně stýská," řekla Super.cz moderátorka.

"Na začátku července jsme s Karlem Voříškem (60) měli delší dovolenou, tak jsem byla s rodinou v Chorvatsku asi devatenáct dní, a teď už si najdu vždy jen pár dní," upřesnila.

Zprávy na Primě prošly změnami. Sandra Parmová byla převelena na odpolední zprávy. U Kláry se ale nic nemění. "Bylo mi už na začátku řečeno, že jsem angažována na večerní zprávy. Zůstáváme jen dvě dvojice," dodala Doležalová, která tak bude mít ještě méně času na odjezdy za rodinou. "Bude to masakr," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám