Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co zpěvačka Iveta Bartošová (†48) opustila brány bohnické léčebny, hned ji Josef Rychtář (65) požádal o ruku a nasadil své Džambulce zásnubní prstýnek.

Snad proto, aby si o něm nikdo nemyslel, že zatoužil po domečku Ivety v Uhříněvsi, se rozhodl, že ještě před případnou veselkou uzavře předmanželskou smlouvu. Stejně to před lety udělal Ivetin první manžel Jiří Pomeje (†54).

Dle Rychtáře tak případný majetek, kterým zpěvačka disponuje, zdědí její syn Artur, napsal deník Blesk. Super.cz Rychtář informace ohledně předmanželské smlouvy ani nepotvrdil, ani nevyvrátil.

Je však jasné, že i kdyby předmanželskou smlouvu neuzavřel, ze zpěvačky by i přes případný rozvod nic moc nedostal. Největším majetkem labilní zpěvačky je domek v Uhříněvsi, který je zatížen hypotékou. A jelikož Iveta vzhledem ke svým zdravotním problémům téměř vůbec nezpívá, kdovíjak vysokým finančním kontem nedisponuje.

Reklama

Další články

Načítám