Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Tereza Chlebovská (33) vyrazila se svojí sestrou Johanou na dovolenou na Krétu. Své božské tělíčko vystavila řeckým hřebcům a na pláži bylo hned rušno. I když Terezu v Řecku kromě českých turistů nikdo nezná, takhle dokonalé tělíčko tam nevidí každý den.

Tereza vyšpulila svůj zadeček v plavkách a předvedla, proč patří mezi nejdokonalejší v Česku. Díky své postavě Tereza bude také jednou z hvězd přehlídky Top Secret, pro niž přísná porota vybírá jen ty nejlepší těla a je jedno, jestli jste miss nebo prodavačka potravin z Horní Dolní.

Chlebovská přiznává, že je milovnicí čokolády, a proto se musí pořádně hýbat. Nefláká se ani na dovolené a každé ráno před snídaní si chodí po pláži zaběhat. Odpoledne si ještě zpestřuje plážovým volejbalem a jinými sporty.

"Hrála jsem závodně klasický šestkový volejbal, takže mi plážový docela jde. Sladké miluju, ráda jím, takže se musím hodně hýbat. Ve fitness jsem minimálně třikrát týdně. Prokládám to zumbou, tancem nebo během," řekla Super.cz Chlebovská, v čem tkví tajemství jejího štíhlého těla.

Reklama

Další články

Načítám