Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) by mohla jít z fleku příkladem mnohem mladším kolegyním. Dobře ví, že neprodává jen svůj um a zlato v hrdle, ale také svou tělesnou schránku. Vloni Petra svými fotkami v bikinách šokovala celý národ. A čerstvý důkaz, že se na péči o svou postavičku trojnásobná Zlatá slavice nevyflákla ani po překročení šedesátky, máte právě před sebou.

Již několik let jezdí Petra s dámskou partičkou na dovolenou za slunečními paprsky na řecký ostrov Lefkada. Ani letos neudělala výjimku. „Bylo to úžasné, ale krátké. Při návratu do těch místních veder jsem ani nepocítila rozdíl,“ směje se Petra, která si dopřála tři týdny lenošení, čtení, vyhřívaní kostry a rekreačního plavání.

„Jako malá jsem se topila, takže se spíš držím břehu a plavu opatrně jako paní starostová. Slunce jsem si užila dosyta. A přelouskala jsem spoustu detektivek,“ nastínila svůj dovolenkový program zpěvačka, která se vrátila předevčírem a už se pomalu vrací do pracovního kolotoče.

„Za pár dní už mě čekají první koncerty. Do konce prázdnin chci ještě vyrazit na chaloupku a dát si pár procedur v Třeboni. Pak už se začnu připravovat na sezónu. Čeká mě turné sedmi koncertů s Evou Pilarovou, které vyvrcholí koncertem v Hybernii. Tam jsme si jako hosta pozvaly Karla Gotta. A taky má první vánoční Lucerna,“ sdělila Super.cz zpěvačka, která si na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám