Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) se rozhodně nechová jako nudná padesátnice. Od doby, kdy oslavila kulaté narozeniny, snad ještě zkrátila všechno svoje oblečení. A to nejen na pódiová vystoupení. Byli jsme dost překvapení, v jakém modelu dorazila na lékařské vyšetření.

Heidi se podrobila unikátnímu léčebnému vyšetření na bázi biorezonance. Pod dozorem zkušeného pracovníka se tak mohla na vlastní oči přesvědčit, jak na tom její orgány v těle jsou. Biorezonance se totiž promítá i do televize.

„Co se týká samotného vyšetření, tak to není nepříjemné. V jedné ruce jsem držela elektrodu a druhou ruku jsem měla položenou na kovové destičce. Na uších jsem měla sluchátka, ve kterých jsem slyšela takové vesmírné zvuky. Ty jsem přestala za chvíli vnímat, protože se přede mnou na obrazovce odvíjel zajímavý dokument o mých orgánech,“ vzpomíná Heidi na diagnostické vyšetření, které trvalo celkem asi půl hodiny,“ popsala.

Heidi je moderátorkou erotického pořadu, ale zřejmě zapomněla, že zrovna na vyšetření tak sexy jako v televizi vypadat nemusí. A tak měl odborník co dělat, aby sledoval obrazovku, a ne zpěvaččina stehna, která vystavila v tak kratinkých šortkách, že připomínaly spíš kalhotky.

Biorezonance je způsob homeopatické léčby, které předchází přesná a důkladná prohlídka. A jak Heidi dopadla? „Po diagnóze jsem si vyslechla, že jsem relativně v dobrém stavu, tedy ve stavu přiměřeném věku,“ svěřila se nám Heidi.

„Našly se jen dvě malé drobnosti, které zatím nijak nevnímám. Něco se mi opravilo hned a na něco jsem dostala homeopatické pilulky. Ale jelikož žádné důsledky toho, co bylo nalezeno, nevnímám, asi ani nepoznám, že problém byl vyřešen,“ říká s úsměvem Heidi, která se tak přesvědčila, že je zdravá jako řípa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám