Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předevčírem se Iveta Bartošová (†48) zasnoubila se svým přítelem Pepou Rychtářem (65) a přijala od něj snubní prstýnek, který si sama vybrala. Oba také promluvili o plánované svatbě, aniž by ovšem specifikovali nějaké konkrétní datum. Zda to náhodou není opět jen další chytrý manipulativní tah Ivetina snoubence, z čehož jej podezírá jeho věčný sok v lásce Macura, který od něj včera dostal opětně na budku, ukáže teprve čas.

Na začátku září uplyne přesně pět let, kdy pod čepec vstupovala Rychtářova Džambulka s Jiřím Pomeje. A svatba to byla velkolepá. Nechyběly romantické kulisy jihočeského zámku Hluboká, kočár ani princátko na bílém koni. Iveta Bartošová, která v té době byla ve stavu abstinujících, vypadala spokojeně a vyrovnaně. Dlouho jí to ovšem nevydrželo. Za dva roky opouštěla psychicky zdeptaná zpěvačka se slzou v oku rozvodový soud.

O tom, že bude Ivetina druhá svatba stejně pompézní, jako ta před pěti lety, se dá s úspěchem pochybovat už nyní. Pokud tedy k nějaké svatbě skutečně dojde. Komedie to bude tak jako tak. Okamžiky, kdy byla Iveta po delší době stresů a protialkoholní léčbě skutečně v pořádku a fit, si s námi můžete připomenout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám