Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to je k neuvěření! Vypadá to, že samozvaného léčitele láskou Macuru (49) neodradí vůbec nic. Ani včerejší dojemné zásnuby Pepy Rychtáře (65) a Ivety Bartošové (†48). I když na budku dostal už minulý týden, když se potloukal kolem bohnické léčebny, stejně jej to neodradilo, a pod záminkou vrácení věcí zpěvačce se vydal k Ivetě.

Jakmile však na místo dorazila policie, začal utíkat. A do křížku se dostal i se samotným Pepou, který mu prý jednu hned natáhl.

„Macura obtěžoval Ivetu, údajně kvůli jejím věcem, které měl předat policii. Iveta nebyla doma sama, a tak na něj zavolali policii,“ řekl Blesk.cz Rychtář. Jakmile policie přijela ke zpěvačce domů, vzal Macura nohy na ramena.

Nakonec byl kvůli své návštěvě Ivety stejně vyslýchán. Policie ho totiž nakonec dostihla a on sám přiznal, že k předávce nedošlo. „Byl jsem vrátit věci, ale nakonec to nedopadlo. Do deseti minut tam byl Rychtář a opět mě napadl,“ postěžoval si Macura. Kdy už tahle taškařice skončí?

Reklama

Další články

Načítám