Hlavní obsah
Článek

Sagvan Tofi (59) se nemohl podílet na hatricku hokejového týmu hvězd HC Olymp. Parta kolem herce Martina Dejdara už potřetí bodovala na Česko-Slovenských hokejových hrách v belgickém Bruselu. Tofi ale gólem nepřispěl. Zůstal kvůli těžkým střevním potížím v Praze.

Tým hvězd HC Olymp odletěl do Bruselu v pátek v devět hodin ráno. Tofiho ale v pátek večer čekal skvělý kšeft a k týmu se měl připojit v sobotu. Zápas začínal v deset hodin ráno, Tofi měl z Prahy odlétat po sedmé hodině ranní společně s hokejisty Jiřím Hrdinou a Jiřím Zelenkou. Ty se ale Tofiho na ruzyňském letišti nedočkali.

"Sagi mi napsal, že má těžké střevní potíže a proto nepřiletí," řekl Super.cz kapitán HC Olymp Martin Dejdar.

I bez Tofiho ale hrál český tým výborně. "Přijeli jsme vyhrát a odvézt si zlato. A tak se taky stalo," usmíval se Dejdar. Oproti předešlým ročníkům vsadil na jistotu. "Celebrity a politiky jsme nechali doma a jeli hlavně hokejisté. Finálový zápas byl hodně vyrovnaný, ale nakonec zlaté medaile vezeme," dodal Dejdar. Vedle něj v utkání nastoupili například držitel Stanleyova poháru Jiří Hrdina, bývalé hvězdy NHL Milan Tichý a David Volek, hvězdy extraligy Adam Saffer, Josef Řezníček a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám