Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Pergnerová chystá s další řadou VyVolených velký návrat na obrazovky. Čeká se pochopitelně, že bude společně se soutežícími o balík peněz také tahákem pro diváky. Toho si je vědoma jistě i sama moderátorka, která se na poli šoubyznysu pohybuje téměř dvacet let a velmi dobře zná svou cenu.

Částka, kterou má Tereza inkasovat za čtyři měsíce práce se přesně rovná té, kterou po televizi před týdnem v bláhové naivitě požadovala Monika Štiková za návštěvy ve vile. Ta ale nakonec ostrouhala a do vily ani nepáchne. Podle informací deníku Aha! si Pergnerová příjde na hezky zaokrouhlenou sumu jeden milión korun. A to bude jistě pěkné přilepšení k rodinnému rozpočtu.

Stále zamilovaná Pergnerová, která žije s Jiřím Chlebečkem, se na novou práci těší. „Vždycky potřebuju být větší čas doma, vyčistit si hlavu, udělat pár věcí a pak se těším na práci. Už jsem stará to dělat jinak," řekla nám nedávno Pergnerová.

Reklama

Další články

Načítám