Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To jsou ale tvrdí hoši! Partička hvězd světového hokeje, která hraje v pokračování veleúspěšné komedie Babovřesky, odmítla svlékat se ve filmu před Kamilou Kikinčukovou. Tahle mladá půvabná slečna je dcerou Pavla Kikinčuka, představitele Šimona Pláničky ze Slunce, seno, jahody. A verdikt mládenců, kteří nám prozradili, že je mezi nimi i jeden velký holkař, ji nemile zaskočil. „Děláte si srandu? Já se těšila na postelové scény. Asi tu roli položím,“ zuřila, když se dozvěděla, co si urostlí sportovci dali do smluv.

„Nebo se s nimi domluvím, aby se přepsal scénář. Dáme si to někde v soukromí. Dělám si legraci, jsem šťastně zadaná,“ prozradila nakonec svůj vtípek Kamila. Ta v pokračování Babovřesk hraje vnučku Jany Synkové, představitelky drbny Horáčkové.

A i když tvrdí, že je s přítelem šťastná, modřiny po celém jejím těle by mohly naznačovat něco jiného. „Asi mám blbou ředitelnost krve. Když mě někdo zmáčkne, hned mám modřinu. Něco jsem si udělala i na kole. Když na něj sedne blondýna, má to své následky,“ dodala kráska, jejíž maminka Jindřiška Kikinčuková má ve filmu také výraznou roli.

Reklama

Další články

Načítám