Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) se po nedávném ulítlém rozhovoru pro Frekvenci 1 objevila znovu v rozhlasovém éteru. Byla hostem Rádia Implus. Zdá se, že opět přišla ve velmi povznesené náladě. Navíc z úst vypouštěla jednu drsnou hlášku za druhou. Dozvěděli jsme se tak například to, že často nemá pro syna Artura ani na svačinu, že žije z půjček nebo že jí otec syna, hudebník Ladislav Štaidl, dluží milióny.

Novou lásku, Domenika Martucciho (47), jí prý předpověděl šaman. "Vidí do budoucna. Nosí krásný klobouk. Je takovej hodně velikej, má krásnou ženu, čerstvý miminko. Předpověděl mi, že koncem dubna či začátkem května se mi změní život. A vyšlo mu to. Vždyť 21. dubna mi Domenico podal ruku a podlomila se mi kolena. Kartář navíc říkal, že až přijde ten osudový muž, budu mít prostě miminko. Jenže já jsem na něj už stará a nebudu riskovat," prozradila Bartošová.

Když na přelomu roku navštívila šamana, nebyla prý úplně v pohodě. Vinu svaluje na novináře. Kvůli jejichž článkům o Ivetině zálibě v alkoholu údajně přicházela o jeden kšeft za druhým. "Dostávám se díky bulváru do situací, kdy nemám na svačinu pro syna. Naštěstí mám kamarády, kteří mi pomůžou, když je nejhůř. Ruší se mi díky tomu vystoupení. Teď se to zlepšilo," ulevilo se Ivetě.

O tom, že je Ivetin nový přítel hrabětem, jí prý řekl až po třech dnech. A Iveta mu to nezbaštila. Ověřila si to až od jeho otce, který jí ukázal doklady. "Domenico utekl z bohatství do Čech, protože se chce živit sám. Otec ho za to vydědil. Teď si ho ale za to váží," řekla v rádiu Iveta, která si nedělá iluze, že by šlo o vztah na celý život.

"Oba máme nějaké zkušenosti. I když je mu třicet čtyři, jeho moudrost je řekněme na padesát let. Je moudrý a ví, že nejsme malé děti. Nevíme, jak dlouho náš vztah bude trvat. Je intenzivní a krásný. I kdyby trval už jen týden, užívám si ho každou vteřinu. Učím se italsky a dokonce jsem začala rozumět jeho přátelům," pochlubila se. Dvaadvacátého dubna šla s Domenicem poprvé na večeři a už spolu dokonce jeli tramvají číslo 22. Pro Ivetu to byla první zkušenost s veřejnou dopravou po pětadvaceti letech. "Jeli jsme čtyři zastávky. Lidi mi podávali ruce, podepisovala jsem jim fotky, byli šťastni a já taky," svěřila se.

Pak ale odmítla tezi, že by za ni přítel zaplatil čtvrtmiliónový dluh. "Nabízel mi to, i když to taky nemá snadné. Jsme na tom úplně stejně. Já to ale odmítla. Mezi námi je láska. A co mi pomáhá? Půjčky. A splácím," kápla božskou Bartošová. Při dotazu na pomoc od Ladislava Štaidla, který dokonce zvažoval, že doplatí hypotéku na dům Bartošové, zpěvačka opět šokovala. "Co mám na to říct? Platí mi, Láďo promiň, šest tisíc měsíčně. Čtrnáct let. Není pravda, že nás živí. Že doplatil barák. Nedoplatil. Dokonce mi dluží hodně peněz. Je to několik miliónů. Ty nezaplatil.  Ale to nevadí. Já po něm nic nechci. Chci jen, aby měl rád svého syna, aby se k němu choval krásně," překvapila Iveta na závěr.

Reklama

Další články

Načítám