Hlavní obsah
Článek

Přesně 5. srpna oslaví Lucie Borhyová (45) a Rey Koranteng (49) výročí čtrnáct let jako dvojice ve zprávách na Nově. Pořád je to spolu baví, ale Rey si z Lucky rád střílí, když se začne diskuze o jejich nových kolezích v televizi s tím, že obzvlášť ona je z nich nadšená. Naráží tak na to, že si mezi nimi našla nového partnera, sporťáka Michala Hrdličku.

"To si dělá jenom legraci. Já si ho nenašla, našli jsme se navzájem. A navíc, Míša už předtím pracoval na Nova Sportu, takže jsme se znali z práce už dřív," snažila se to uvést na pravou míru Borhyová.

Ta vedle nového partnera jenom září a užívá si s ním léto jako nikdy předtím. Strávili už hodně času na různých dovolených, takže jsme skoro zapochybovali, zda se zaměstnanci naší nejsledovanější komerční televize nemohou chlubit více dny dovolené než zbytek národa.

"Naopak, mně připadá, že jí máme málo," smála se Lucka. A kde všude byli a kam se ještě chystají? "Byli jsme v Chorvatsku, v Maďarsku, na Slovensku a na Moravě. A ještě pojedeme do Španělska," vypočítala Super.cz Lucka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám