Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Bebarová v nekonečném seriálu Ulice ztvárňuje postavu Ukrajinky Světlany, která se na nějaký čas z děje vytratila. Důvodem bylo hereččino těhotenství. Teď už je její dceři Klaudii rok a Tereza se vrací i se svojí typickou mluvou.

"Docela se mi stýskalo, ale aspoň jsem si užila dcery. Byli jsme se scenáristy dohodnutí, že si dám pauzu, protože k mé postavě by se jednak těhotenství nehodilo a pak by to zase odneslo nějaké mimino, které by muselo v seriálu hrát," smála se Tereza, která je rok po porodu zase krásně štíhlá.

"Nemám klasickou mateřskou, jsem na volné noze, takže jsem úplně práci neopustila, jen natáčení a divadlo. Ale dělala jsem dabing a pomáhala partnerovi v nějakých projektech," vysvětlila Bebarová.

K divadlu se ale zatím vrátit nechce. "Sice už mi volal Tomáš Töpfer, jestli bych něco nechtěla nazkoušet na Vinohradech, ale kvůli malé zatím nechci. Ještě se nad tím ale zamyslím," míní herečka, která před těhotenstvím hrála u Töpfera v jeho bývalém působišti v Divadle Na Fidlovačce.

Dokonce si už pořídila chůvu. "Rodiče mám na severní Moravě, což je dost z ruky, a Ivan sice pracuje doma, ale doopravdy pracuje, tak ho nechci zatěžovat," upřesnila Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám