Hlavní obsah
Článek

Nová moderátorka TopStar magazínu Iva Kubelková (46) si na tiskovou konferenci Primy oblékla pořádně sexy outfit. Pod průhlednou halenkou prosvítala sexy podprsenka a záda měla krásná Iva úplně holá.

Iva je nyní jednoznačně nejvíce sexy moderátorkou Primy. Pyšní se přírodními ňadry číslo 4 a má dokonalou tvář a tělo. "Já to tak nevidím. Cítím to spíš celé tak, že mi Prima dala novou práci, novou příležitost. Těším se na to," prozradila Kubelková.

Iva si sama střeží své soukromí a své dcery zatím nikde neukázala. Ani v TopStaru zřejmě Ivu s přítelem Ladislavem a jejich holčičkami neuvidíme.

"Nikdy neříkej nikdy, ale v plánu to není. Mám to tak, že moje děti neukazuji, nevodím je na veřejné akce. Ale není to tak, že bych v tom měla zásadu. Až povyrostou a budou mít svůj názor a budou třeba chtít jít se mnou, tak půjdou. Nechám to na nich," dodala Iva, která má s přítelem dlouholetý vztah, ale svatba je pořád v nedohlednu.

"Svatba teď vůbec ne. Budu mít takové práce, že nebudu mít čas. Je to trošku nestandardně dlouhý vztah, to je pravda, ale my to tak máme. Sen o svatbě nemám, já už sním o máločem," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám