Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva čeští legendární herci Jaromír Hanzlík a Ladislav Frej (82) se do sebe pustili. Hanzlík nenechal nit suchou nad herci, kteří hrají v seriálech. "Nemá to stejný rukopis a herec o postavě neví, kam bude směřovat. Zda se třeba z důstojníka nestane babička," řekl Hanzlík o nekonečných seriálech, jako jsou Cesty domů nebo Ulice a Ordinace v růžové zahradě.

Jeho slova zvedla ze židle Ladislava Freje, který v seriálech rád hraje. "Co je to za blbost? Kecá blbosti," ohradil se v Aha Frej, který s Hanzlíkem v minulosti hrál například v Nemocnici na kraji města. "Nechápu, proč to dělá? Vždyť tím degraduje i sebe," říká Frej a dodává, že v Nemocnici také nevěděli, jak se postava bude vyvíjet.

Zároveň dodal, že seriály jsou pro herce finanční žně. "Děláme to všichni kvůli honoráři, a nikoli pro nějaké vyšší cíle. Chceme si platit milenky? Chceme. Chceme na dovolenou k moři? Chceme. A bez seriálů bychom z toho neměli nic," dodal Frej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám