Hlavní obsah
Článek

Říká se jí nejdivnější česká zpěvačka a proslavily ji legrační videoklipy. Interpretku internetového hitu Pejskové se koušou Marii Pojkarovou (68) jsme zastihli nečekaně v kostele. Dostala totiž nabídku nazpívat Otčenáš, a tak k němu v klášteře Panny Marie Vítězné v Praze na Bílé Hoře natočila videoklip. A zatímco v jiných svých videích se chlubí mohutným poprsím a rozchechtanou tváří, tentokrát byla oděna decentně a tvář měla jako profesionální plačka! Podívejte se do naší fotogalerie!

Když Marie dostala nabídku od Dalibora Zurinka, divila se. „Líbí se mu můj hlas. Řekl mi, že za vší tou veselostí cítí mou smutnou duši a hluboký emocionální prožitek. Je to pro mě nová zkušenost, tak jsem okamžitě kývla,“ řekla nám Pojkarová, která si na natáčení vzala dlouhé pozlacené černé šaty.

„Sama jsem věřící, takže mě ten úkol zaujal. Museli jsme to jednou úplně přetočit, ale výsledek stojí za to. Píseň se nám povedla. Nad videoklipem má supervizi církev, která nám půjčila své prostory na Bílé Hoře, takže jsme si ani nedovolili nějaké blbinky,“ dodala Pojkarová. Příštím videoklipem už bude klasická legranda – píseň o medvídkovi.

Reklama

Další články

Načítám