Hlavní obsah
Článek

Modelka a nově také zaměstnankyně jedné IT firmy Eliška Bučková (34) zorganizovala akci, která má přitáhnout mladé lidi ke studiu informatiky na vysokých školách. Kvůli tomu se svlékla do půli těla a vyprodala pražský aquapark. A v plavkách neukázala tělíčko sama. Podívejte se do fotogalerie, jak to mladičkým adeptkám na modelky neskutečně seklo!

Eliška si džob u svého dvorního fotografa Roberta Novotného nemůže vynachválit. „Práce jako modelka mám víc než dost, tohle je pro mne hlavně škola. Modelku nebudu dělat věčně a organizovat akce mě baví. Léta jsem eshop znala jako zákaznice, teď to vidím z druhé strany. Hlavně si nemůžu vynachválit mezilidské vztahy, které jsem nikde předtím tak pěkné nezažila. Jsme tam všichni jako rodina, držíme při sobě,“ tvrdí Bučková.

Součástí programu bylo semifinálové kolo soutěže Miss léta. Adeptky na vítězku vybíraly modelky Taťána Makarenko a Jana Studničková. Finále proběhne na konci srpna na výstavě Prague Car Festival.

Na akci si fanoušci mohli prohlédnout nejen Eliščino dokonalé tělíčko, ale i IT novinky. Děvčata navíc po orazítkování soutěžila o nejhezčí půlku léta, tančila se i zumba. Zkrátka šlo o letní párty, jak má být!

Reklama

Další články

Načítám