Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Výborný recept na výhodný nákup auta, který váš rodinný rozpočet rozhodně přivítá, připravilo AAA AUTO. Pořiďte si vůz na splátky a využijte akční slevu 20 000 až 50 000 Kč na každý vůz z nabídky AAA AUTO. Kromě výrazné slevy jsou výhodou splátky, které se přizpůsobí vašim možnostem a na měsíčním rodinném rozpočtu ani nepoznáte, že splácíte auto. Možná si vyberete právě jedno z těchto.

Oblíbená Škoda Fabia 1.2 hatchback, výbava Ambiente, béžová metalíza, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 52 675 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejpopulárnějších modelů, po 1. majiteli, s dobrými jízdními vlastnostmi, s pravidelným servisem a nízkou spotřebou. Výhodou je levné povinné ručení. Výbava Ambiente zahrnuje například klimatizaci, ABS, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, el. okna, autorádio. Rádi byste si dopřáli tento skvěle vybavený vůz? Tak proč nevyužít akci AAA AUTO „sleva 20 až 50 000 Kč“?

Skvělá Škoda Octavia 1.9 TDI combi, šedá metalíza, z roku 2010, po 1. majiteli, najeto pouze 51 229 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz s objemným zavazadlovým prostorem, úsporným motorem a pravidelným servisem. Bohatá výbava zahrnuje výškově nastavitelné sedačky, tempomat, klimatizaci, airbagy, ABS, ESP, ASR, al. kola, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, autorádio, střešní nosiče. Tohle skvělé combi je dostupné i pro vás díky výhodnému financování AAA AUTO, které rozhodně nezatíží rodinný rozpočet.

Spolehlivý a oblíbený Ford Mondeo 2.0 TDCi combi, šedá metalíza, z roku 2009, po prvním majiteli, najeto pouze 79 909 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V roce 2008 získal celosvětovou cenu jako nejlepší combi. O rok později přibylo další ocenění za nejlepší rodinné auto! Řeč je o vozu Ford Mondeo 2.0 TDCi. Budete mile překvapeni nejen výkonným motorem, ale hlavně prostorností. Ve výbavě je aut. klimatizace, multifunkční volant, ABS, ASR, ESP, vyhřívané čelní sklo, navigace, mlhovky, tažné zařízení, palubní počítač. Součástí je servisní knížka. I na tento Ford dostanete garanci 24 měsíců na mechanický stav, kterou poskytuje AAA AUTO.

Populární VW Golf 1.4 16V hatchback, z roku 2006, šedá metalíza, po 1. majiteli, najeto pouze 106 615 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktický a pohodlný vůz do města i na delší cesty. Jeho předností je nízká spotřeba i levné povinné ručení. Vysoce spolehlivý vůz s pravidelnými servisními prohlídkami, výkonným motorem a bohatou výbavou. Počítač, imobilizér, automatická klimatizace, mlhovky, el. okna a zrcátka, stereo, ABS, ASR. Pokud patříte mezi početné příznivce kultovního Golfu, už nemusíte pouze snít. Díky AAA AUTO a výhodnému financování je tento VW Golf dosažitelný pro každého.

Praktický rodinný Opel Zafira 1.7 CDTi, z roku 2008, šedá metalíza, koupeno nové v ČR, po 1. majiteli, najeto pouze 74 806 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte prostorný a bezpečný rodinný vůz? Tato jako nová Zafira nabízí 7 míst! Je pravidelně servisovaná, s velmi nízkými provozními náklady. Ve výbavě najdete aut. klimatizaci, palubní počítač, ABS, ESP, ASR, multifunkční volant, vyhřívané sedačky, střešní nosiče, handsfree, xenony. Opel Zafira získal v nárazových testech Euro NCAP nejvyšší možné hodnocení pěti hvězdiček. To je ten správný bezpečný vůz pro vaši rodinu, který vám s garancí 24 měsíců na mechanický stav nabízí AAA AUTO.

Další články

Načítám