Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po včerejšku začíná být pomalu jasné, které krásky nasadí andělská křídla během prestižní přehlídky spodního prádla Top Secret. Po druhém kole českého castingu se mohou radovat z postupu missky Tereza Budková, Tereza Chlebovská (33), Denisa Domanská (32), Veronika Procházková a také čerstvá tvář Primy Monika Leová (32). Dívky úspěšně prošly konkurzem, do kterého se přihlásilo neuvěřitelných čtyři sta modelek.

„V našem hledáčku jsou nadále jména jako Aneta Vignerová a Hana Mašlíková, které momentálně nebyly v České Republice. Rovněž Tereza Fajksová, která v tomto týdnu reprezentuje ČR na Srí Lance," prozradila marketingová manažerka projektu Lucie Nouzová.

Novinkou letošního ročníku jsou castingy v zahraničí. Dvaadvacítku modelek doplní zbývající krásky vybrané na konkurzu v Bratislavě a Miláně.

„Jsem hrozně ráda, že jsem byla vybrána. Sledovala jsem hlavně americký originál, kde nejvíc obdivuju Adrianu Limu a dánskou modelku Doutzen Kroes," svěřila se nám se svými pocity Česká Miss World 2011 Denisa Domanská.

Reklama

Další články

Načítám