Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ženy a krásné prádlo k sobě zkrátka patří. Každá žena má své oblíbené podprsenky. Jednu do práce, jednu ke zvláštním příležitostem, jednu sportovní, jednu romantickou… Ke každé příležitosti saháme po jiném prádle. Je načase vaši sbírku rozšířit o pár trendy kousků. A co je nejlepší? Do konce týdne je pořídíte s 20 % slevou!

Sleva 20% na vybrané kousky jen do konce týdne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybrané podprsenky Alles pořídíte tento týden na Astratex.cz se slevou 20%! Kolekci Alles vládnou luxusní materiály, padnoucí střihy, originální detaily a osobitý design. Přesvědčte se a podívejte se, jaké kousky nyní se slevou pořídíte.

Získejte šarm francouzské krásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní podprsenka pro každou ženu, která miluje eleganci, luxus a kvalitu. Košíčky vyztužené jemnou pěnovou hmotou vykouzlí dokonalý dekolt a zdobení v podobě francouzské krajky vám dodá šmrnc. K dostání je i v kojicí variantě. Probuďte v sobě francouzský šarm!

Elegantní kousek pro každou příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílá krajková podprsenka se hodí ke každé příležitosti. Jemná elegance v kombinaci s padnoucím střihem si získá i vás! Speciální střih do tvaru T dodá vašim vnadám perfektní zakulacený tvar a díky bočním kosticím bude podprsenka sedět celý den na svém místě. Komfortní i sexy – odoláte?

Sexy kousek nesmí chybět v žádném prádelníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čeká vás zvláštní událost a vy se chcete cítit přitažlivá a sexy? Vsaďte na sexy prádlo! Stylová vyztužená podprsenka v zajímavém designu udělá divy. O správný tvar vašeho dekoltu se postarají vyztužené košíčky se speciálním střihem do tvaru T a krajkové zdobení vás naladí na tu správnou vlnu. Buďte neodolatelná!

Nebojte se kombinovat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neotřelé kombinace vzorů a barev působí svěže a originálně. Dopřejte si změnu a vyzkoušejte zajímavou kombinaci růžové krajky a šedobílého potisku. Padnoucí střih vykouzlí krásný tvar vašeho poprsí a boční kostice zajistí správné držení. Vsaďte na originalitu – budete okouzlující!

Další články

Načítám