Hlavní obsah
Článek

Budou mít šanci diváci vůbec vnímat to, co říká? Nádherná Česká Miss Earth 2013 Monika Leová (22) se stala novou moderátorkou zpráv televize Prima. Dívka, jejíž otec je vietnamského původu, je rázem jednou z nejhezčích českých televizních tváří vůbec.

„Uvědomuju si, že sláva ze soutěže krásy není věčná, proto jsem chtěla mít takové vzdělání, které mne uživí a bude mě bavit,“ říká Monika, jež studuje fakultu informatiky a statistiky na Vysoké škole ekonomické. Na svou novou roli se poctivě připravuje, trénuje i doma před zrcadlem. „Ze začátku jsem se přípravám věnovala asi dvě hodiny týdně, později pak každý den,“ dodala.

Parťákem Leové bude tradiční tvář Primy Tomáš Drahoňovský. Ve zpravodajství dojde ale k mnoha dalším změnám. V hlavních večerních zprávách končí Sandra Parmová s Romanem Fojtou, přesouvají se do odpoledního informačního bloku.

Kromě Leové s Drahoňovským se v moderování hlavní relace budou střídat Karel Voříšek s Klárou Doležalovou a Terezie Kašparovská s Tomášem Hauptvogelem.

Reklama

Další články

Načítám