Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je malá (měří jen 150 centimetrů), ale šikovná a má tak velká ňadra, že by na nich mohla nosit několik desítek medailí za zásluhy! Řeč je o moderátorce TopStaru Mirce Roubíkové, dívce, která přes svou malou výšku o sobě dává čím dál tím víc vědět. Bývalá "blbá blondýna" Jana Krause má přírodní šestky a umí je nosit. Podívejte se do naší fotogalerie, která potvrzuje, že co je malé, je hezké!

„Prsa mi začala růst už od desíti. Vždy jsem je měla velká,“ směje se sympatická slečna, která by z fleku mohla dělat dublérku miniaturního Jiřího Krytináře. Jen tak mimochodem prozradila i to, jak to má se svým chlapcem.

„Martin je horňák i dolňák. Zajímá se o všechno. On by vlastně byl dolňák i v případě, kdyby byl jen horňák,“ vtipkuje na adresu své výšky Roubíková. Tu jsme potkali na narozeninové párty Tomáše Gottlieba, prvního manažera Ivety Bartošové. Dívka, která má sama výborný hlas (u Jarka Šimka dokonce nazpívala výborný duet s Evou Pilarovou), si celý večer notovala hit zpěvačky a jejího zesnulého druha Petra Sepéšiho Červenám, u jehož zrodu byl právě Gottlieb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám