Hlavní obsah
Článek

První manažer Ivety Bartošové (†48) Tomáš Gottlieb má za sebou náročnou noc. Slavil totiž své čtyřiašedesáté narozeniny a jak je o něm dobře známo, do oslav všeho druhu, hlavně těch, kde cucíky tečou proudem, se umí dobře obout. Pražské Holešovice se otřásaly v základech, jelikož Gottlieb se oblékl do retro plavek a na hlavu si vzal slunečník s obřími slunečními brýlemi, takže vypadal, jako by utekl ze samotky v Bohnicích, která sousedí hned s tou, již obývá jeho bývalá chráněnka!

Muž, který neváhal na bývalou zpěvačku prásknout, že se chtěla otrávit acylpyrinem, že měla podivný vztah s jeho nezletilým synem nebo že ji musel učit denně si převlékat spodní prádlo a jíst příborem, si dal dostaveníčko se svými přáteli v baru Singles.

Dorazili například potravinový inspektor televize Nova Ladislav Hruška, David Turek alias Naděžda Krupská, finalista Muže roku 2013 Ondřej Petrák, Renata Abtová, Štěpánka Decastelo a další. Jeho blízký spolupracovník Sámer Issa ale přes sliby na párty nakonec nepřišel.

Protože o Gottliebovi je známo, že má odpor k nealkoholickým nápojům, nelze se divit, že panáky, pivo a víno tekly proudem. „A to tu ještě čtyřiadvacet hodin předtím byl metr vody po přívalových deštích. Kanalizace to nestíhala zvládnout. Vážně všechny obdivuju, že všechno stihli zařídit,“ rozplýval se první manažer Ivety, který právě od majitelky baru Veroniky dostal pro jistotu retro plavky, aby si nenamočil své vlastní historické jégrovky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám