Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lindsay Lohan (37) se zdá být po úspěšném zvládnutí 90 dní v kalifornské léčebně Cliffside Malibu Rehab Center ve skvělé náladě a viditelně odpočatá. Lohan v ní strávila i své 27. narozeniny, ale celý průběh prý nesla překvapivě dobře a mezi ostatní pacienty zapadla a našla si mezi nimi dokonce i přátele.

Ven se jí nejspíš ani moc nechtělo, jelikož se prý podle serveru TMZ chystá v léčebně dobrovolně pobýt ještě pár dní. Herečka se v ústavu dala dohromady a možná se i trochu zaoblila a působila mnohem zdravějším dojmem. Pro svůj příchod na svobodu si vybrala květované minišaty, bundu s třásněmi a kotníčkové boty, trochu nepochopitelně doplněné o černé podkolenky.

Lindsay léčení absolvovala z nařízení soudu a podle všeho se ještě tři nebo čtyři dny chystá pobýt v oddělení s menším dohledem, aby byla lépe připravená na vstup do normálního života za zdmi léčebny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám