Hlavní obsah
Článek

Manažerka Renata Abtová, která má na starosti například pohledné bronzové olympioniky ze čtyřkajaku a je také příbuznou zakladatele nejslavnější sítě rychlého občerstvení, má sice po vleklých zdravotních potížích odoperované sedmičky, jenže není to poznat! To se ukázalo o víkendu, když svoje doslova plováky vystavila v bazénu. Z této dámy čiší ženskost a i charisma má na rozdávání, takže není divu, že se na ni finalisté Muže roku 2013 lepili jako vosy!

Kamarádka celebrit vyrazila na soustředění do Lhoty u Kladna se Štěpánkou Decastelo. Po té sice chlapci také hodili očkem, ale protože byl stále nablízku její nový tajemný přítel, nic si nedovolili.

S Renatou ale finalisté soutěže byli jedna ruka. Když šli na rozpálených dlaždičkách přehlídku velmi odvážných plavek a spodního prádla, ze strategické pozice v bazénu jim kropila zem, aby si nespálili chodidla. A mladíci, z nichž mnozí by mohli být jejími syny, jí opláceli ochotu nebývalým zájmem. Ten navíc podpořily její mohutné pětky v unikátních plavkách.

„Kupuju je v obchodě, kam chodí i Lucka Bílá. Vždy mi řeknou: ‚Jéje, stejné si vybrala i Lucie. Máte stejný vkus.‘ Také miluji různé ty šňůrky a podobně. Naše Slavice má se mnou vůbec pár věcí společných. Kdysi chodila na diskotéky v Plzni, odkud pocházím, a lidé si nás pletli. Pak jsem se dozvídala, kde jsem noc předtím měla řádit,“ směje se podnikatelka, která si sice přízeň mládenců užívala plnými doušky, ale jako pravá dáma zachovala dekorum, k ničemu nevhodnému prý nedošlo a žádný zajíček tak nyní nežije po jejím boku…

Reklama

Další články

Načítám