Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Petr Vágner získal popularitu hlavně coby doktor na záchrance v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Role záchranáře ho navíc zaujala natolik, že se po absolvování několika kurzů rozhodl i sám se skutečnou záchrankou jezdit.

„Chtěl jsem si to vyzkoušet na vlastní kůži ve skutečné situaci, ne jen před kamerou. Občas se ale stalo, že když jsme s týmem dorazili na místo zásahu, lidi si nás pletli s natáčecím štábem," vzpomíná na humorné scénky v dramatických situacích herec.

„Jednou jsem do nějakého bytu dorazil jako první a překvapená slečna ve dveřích vyhrkla, že ke kolabujícímu tatínkovi nevolala nikoho z Ordinace. Po čase jsem ji náhodou potkal v obchodním domě a děkovala mi, že jsme tátu tehdy zachránili," říká dvojnásobný otec Petr Vágner, kterému pomoc bližním není cizí.

Naposledy dokonce neváhal vzít do ruky jehlu a nit, aby vlastnoručně ušil panenku na podporu projektu UNICEF. „Přijal jsem pozvání ředitelky Pavly Gomby a vydavatelky profesního magazínu Best of Míši Lejskové, abych se zúčastnil hromadného prázdninového šití. Myslel jsem si, že to bude hračka, ale něco tak náročného jsem už dlouho nedělal," komentoval svůj výkon Vágner.

„Od samotného střihu látek až po poslední detaily panenky mi celá akce trvala skoro hodinu a půl. A to jsem byl jeden z nejrychlejších. Vzal jsem si s sebou i děti, aby mi pomohly, ale je už po chvíli zajímaly úplně jiné věci," dodal s úsměvem otec pětileté Lilli a dvouletého Sama.

Reklama

Další články

Načítám